TIMELY DELIVERY
  Ne gjendemi gjithnjë pranë jush
  Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
  SAFE & SECURE
  Eksperiencë
  Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
  TRANSPARENT PRICING
  Besueshmëria
  Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
  Rreth Nesh

  TRANSPORT I SHPEJTË DHE ZGJIDHJE EFIÇENTE

  img-1

  Gadishmëria për ndërveprim individual, mendësi konkurruese dhe një parneritet aktiv janë themelet kryesore të shërbimeve që ne ofrojmë. Çdo punonjës i kompanisë ndan të njëjtat vlera dhe është në gadishmëri për t’ju ndihmuar.


  Skuadra jonë profesionale ju garanton se do të mbeteni maksimalisht të kënaqur.
  SHËRBIME

  SHËRBIMET QË NE OFROJMË

  TRANSPORT MALLRASH

  Transport Ajror, Transport Tokësor, Transport Detar
  img-3
  icon-ship

  SHËRBIM POSTAR

  Internacional, Vendor
  icon-flight

  SHËRBIM DOGANOR

  Agjent doganor i licensuar, Regjim Trazit dhe Ekonomik
  img-4
  PUNA JONË

  SI PUNOJMË NE

  01
  icon-note-book

  PLOTESONI FORMULARIN

  03
  icon-web

  TRANSPORTOHUNI ME NE

  MBI 15+ VITE EKSPERIENCË

  +
  Klientë
  +
  Dërgesa të kryera
  +
  Milion Euro Të Ardhura

  MERR NJË OFERTË

   PSE DUHET TË ZGJIDHNI SKY NET ALBANIA

   PSE NE

   FAST TRANSPORT
   Ne jemi gjithnjë pranë jush
   Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
   FAST FIND
   Eksperiencë
   Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
   SAFE & SECURE
   Besueshmëri
   Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
   TIMELY DELIVERY
   Shpejtësi dhe cilësi
   Shpejtësia, saktësia dhe cilësia e shërbimeve tona do të jenë një vlerë e shtuar në biznesin tuaj.
   img-6
   LAJMET E FUNDIT

   LAJMET E FUNDIT NË LOGJISTIKË

   VENDNDODHJET TONA

   ZYRAT QENDRORE TIRANË & KOSOVË

   Shqipëri
   Qendra e Terminalit, Autostrada Tiranë-Durrës Km.0, 1000 Tiranë, 1051
   +355 44 510 000 / +355 68 205 8501

   Kosovë
   Rr. Bulevardi Nënë Teresa Ob No.22 H1, KII 10000, Prishtinë
   +383 48 11 5550 / +383 48 80 0098 / +383 48 69 8969

   SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

   LIDHJET E SHPEJTA