TRANSPORTI AJROR

 • full-img-3

Kompania jonë importon dhe eksporton ngarkesa në të gjithë botën, duke ofruar një shërbim të paguar dhe parapaguar derë-më-derë dhe nga aeroporti-shtëpi. Ne i ndihmojmë klientët tanë gjatë transportit të ngarkesave duke u siguruar që procesi të përmbushë çdo kërkesë duke qenë efektiv në kosto dhe kohë.

Shërbimet tona përfshijnë:

 • Import-Eksport
 • Transport i kombinuar ajror/detar
 • Transport i kombinuar ajror/tokësor
 • Transport ajror i konsoliduar
 • Shërbim dorë-më-dorë
 • Marrje dhe dorëzime
 • Zhdoganime
 • Aplikime për regjim doganor
 • Tranzit
 • Mallra të rrezikshëm

Për ne është e qartë se nevojat e çdo transportuesi janë po aq të ndryshme sa dhe produktet e tyre dhe kështu ne mundësojmë shërbime dhe një strukturë çmimesh të cilat janë të kënaqshme në raport me kërkesën. Falë marrëdhënieve të shkëlqyera me kompani të mëdha ajrore dhe falë gamës së gjerë të shërbimeve që ofrojmë,  arrijmë të plotësojmë nevojat e klientëve në mënyrë sa më efektive.

Për eksportim në rrugë ajrore ne bashkëpunojmë me:

 • Air Serbia (agjent shitjeje i autorizuar)
 • Alitalia
 • Turkish Airlines
 • Lufthansa
Dora Prifti
Dora Prifti

dora.prifti@skynet.al

+355 697097845

PSE NE

PSE DUHET TË ZGJIDHNI SKY NET ALBANIA

FAST TRANSPORT
Ne jemi gjithnjë pranë jush
Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
FAST FIND
Eksperiencë
Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
SAFE & SECURE
Besueshmëri
Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
TIMELY DELIVERY
Shpejtësi dhe cilësi
Shpejtësia, saktësia dhe cilësia e shërbimeve tona do të jenë një vlerë e shtuar në biznesin tuaj.

JENI KONFUZ SE KUSH JU PËRSHTATET JUVE MË SHUMË?

SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

LIDHJET E SHPEJTA