NA KONTAKTONI

Në SkyNet Logistics jemi gjithmonë të gatshëm për t'ju ndihmuar!

Ne ofrojmë zgjidhje efiçente dhe të besueshme të personalizuara për çdo partner.

Na kontaktoni për të punuar me një nga agjentët tanë të kualifikuar në mënyrë që të gjejmë zgjidhjen më mirë për biznesin tuaj.

Ne ofrojmë sugjerime të personalizuara në përputhje me nevojat dhe hollësitë që ju dëshironi.

  VENDNDODHJET TONA

  ZYRAT QENDRORE

  Qendra e Terminalit, Autostrada Tiranë-Durrës Km. 0, 1000 Tiranë, 1051

  +355 4 451 0000 / +355 68 205 8501

  VORA

  SH52, Vorë e Vjetër. Kati dytë, zyra nr 7

  +355 68 604 5858

  AEROPORTI I RINASIT

  Tirana International Airport, Cargo Center

  +355 68 904 1332

  PORTI I DURRËSIT

  Autoriteti Portual Durrës, Blloku i Agjensive Doganore, Durrës 2001, Albania

  +355 68 205 8501

  SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

  LIDHJET E SHPEJTA