SHËRBIMET

Sky Net Worldwide Express & Logistics ka tre vlera thelbësore:

1
Domosdoshmëria e përfshirjes individuale
2
Mendësia konkurruese dhe partneriteti aktiv janë dy themelet kryesore të shërbimeve që ne ofrojmë.
3
Çdo punonjës i Sky Net ndan të njëjtat vlera me kompaninë dhe është i gatshëm t'ju ndihmojë në çdo kohë.
TRANSPORT AJROR
TRANSPORT AJROR
Importim dhe eksportim mallrash në të gjithë botën, shërbim derë-më-derë dhe shërbim shtëpi-aeroport.
icon-truck-1-white
TRANSPORT TOKËSOR
TRANSPORT TOKËSOR
Zgjidhje ekonomike dhe e shpejtë për dërgesat tokësore.
icon-ship-white
TRANSPORT DETAR
TRANSPORT DETAR
Ne sigurojmë transportimin e sigurt të ngarkesave në çdo hap të zinxhirit të furnizimit.
SHËRBIM POSTAR
SHËRBIM POSTAR
Ne ofrojmë zgjidhje për çdo dërgesë internacionale të çdo lloj madhësie.
icon-ship-white
SHËRBIM DOGANOR
SHËRBIM DOGANOR
Agjent i Licensuar Doganor.
MAGAZINA
MAGAZINA
Ne zotërojmë magazina doganore dhe të lidhura me vende të tjera në Terminalin Doganor të Tiranës (Vorë) i cili është 1000 m2 si dhe zotërojmë një sipërfaqe tokësore prej 5500 m2 në terminalin e Aeroportit të Rinasit. Jemi duke synuar rritjen dhe një përhapje më të madhe duke kaluar në një nivel tjetër shërbimi logjistike.
SIGURACIONI
SIGURACIONI
Ne sigurojmë transport të mbuluar plotësisht nga marrja deri tek dorëzimi i mallit.

JENI KONFUZ SE KUSH JU PËRSHTATET JUVE MË SHUMË?

PUNA JONË

SI PUNOJMË NE

01
icon-note-book

PLOTËSONI FORMULARIN

02
icon-truck-2

REZERVONI DHE NDIQNI NË KOHË REALE

03
icon-web

TRANSPORTOHUNI ME NE

SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

LIDHJET E SHPEJTA