MAGAZINA

  • warehouse.jpg
Ne zotërojmë magazina doganore dhe të lidhura me vende të tjera në Terminalin Doganor të Tiranës (Vorë) i cili është 1000 m2 si dhe zotërojmë një sipërfaqe tokësore prej 5500 m2 në terminalin e Aeroportit të Rinasit. Jemi duke synuar rritjen dhe një përhapje më të madhe duke kaluar në një nivel tjetër shërbimi logjistike.

Magazinat

  • Ne u ofrojmë klientëve tanë mundësinë sigurimit të plotë të dërgesave nga momenti i dërgimit deri në momentin e dorëzimit.
  • Në bazë të marrëveshjes së lidhur me kompani sigurimi shqiptare dhe të huaja, ne ju ofrojmē shërbimin më konkurrues.
SHËRBIM LOGJISTIKE I SIGURT DHE I BESUESHËM
PSE NE

PSE DUHET TË ZGJIDHNI SKY NET ALBANIA

FAST TRANSPORT
Ne jemi gjithnjë pranë jush
Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
FAST FIND
Eksperiencë
Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
SAFE & SECURE
Besueshmëri
Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
TIMELY DELIVERY
Shpejtësi dhe cilësi
Shpejtësia, saktësia dhe cilësia e shërbimeve tona do të jenë një vlerë e shtuar në biznesin tuaj.

JENI KONFUZ SE KUSH JU PËRSHTATET JUVE MË SHUMË?

SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

LIDHJET E SHPEJTA