SIGURIMI

  • insurance.jpg
Ne u ofrojmë klientëve tanë mundësinë e sigurimit të plotë të dërgesave të tyre, nga marrja deri në momentin e dorëzimit të ngarkesës. Marrëveshjet e ndërtuara me kompanitë shqiptare dhe të huaja të sigurimit na japin mundësinë që të ofrojmë një shërbim sa më konkurrues.

Sigurimi

  • Ne u ofrojmë klientëve tanë mundësinë e ndjekjes në kohë reale të porosisë së tyre nga momenti i dërgimit deri në momentin e dorëzimit.
  • Në bazë të marrëveshjes që kemi ndërtuar me kompani sigurimi shqiptare dhe të huaja, kemi mundësinë të ofrojmë shërbimin më konkurrues në treg.
ZGJIDHJE LOGJISTIKE TË SIGURTA DHE TË BESUESHME
PSE NE

PSE DUHET TË ZGJIDHNI SKY NET ALBANIA

FAST TRANSPORT
Ne jemi gjithnjë pranë jush
Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
FAST FIND
Eksperiencë
Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
SAFE & SECURE
Besueshmëri
Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
TIMELY DELIVERY
Shpejtësi dhe cilësi
Shpejtësia, saktësia dhe cilësia e shërbimeve tona do të jenë një vlerë e shtuar në biznesin tuaj.

JENI KONFUZ SE KUSH JU PËRSHTATET JUVE MË SHUMË?

SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

LIDHJET E SHPEJTA