TRANSPORTI RRUGOR

  • Kamioni Madhi

Zgjidhje e shpejtë dhe ekonomike për ngarkesa kamionësh. Ne së bashku me partnerët tanë, jemi dedikuar të krijojmë një rrjet kamionësh në dispozion për të transportuar ngarkesa brenda Bashkimit Europian dhe në shtete të tjera të Europës, duke qenë të gatshëm për të mundësuar kamionë të ndryshëm në varësi të ngarkesave të cilat duhet të dërgohen. Çdo transportues mund të dërgojë mallra, por në Sky Net puna nuk quhet e përfunduar me sukses nëse procesi i dërgesës nuk është i sigurt dhe i shpejtë. Elementet bazë si sigurimi dhe vlerësimi i tij janë duke u monitoruar në çdo kohë. Ne zgjedhim vetëm standardin më të lartë për klientët tanë.


Ne jemi mjaft të qartë se dërgesat e pjesore kanë pasur gjithnjë problematikat e tyre. Është e vështirë të gjendet mjeti i duhur i transportit me kapacitetin e mjaftueshëm dhe në kohën më të përshtatshme. Kurseni kohë, para dhe burime duke na lënë të marrim përsipër dërgimin pjesor. Mbulimi i plotë që u ofrojmë mallrave të dërguar brenda dhe jashtë rajonit, bën që klientët tanë të ndihen të kënaqur në çdo nivel dhe proces të punës sonë. Sky Net e ka mjaft të qartë se jo çdo transport është i njëjtë. Për këtë arsye ne fuqizojmë klientët tanë me mundësnë për të zgjedhur faktorët më vendimtarë të produktit që duan të dorëzojnë si shpejtësia dhe kostoja. Në fund të ditës çdo punë është unike, ashtu siç jemi dhe ne vet!

SHËRBIMET TONA PËRFSHIJNË:

  • Import-Eksport
  • FTL (Dërgesa ngarkesash të mëdha me kamion)
  • LTL (Dërgesa ngarkesash të vogla me kamion)
  • Transporti derë-më-derë
  • Kamionë të dedikuar
  • Konsolidim
  • Zhdoganim
Dora Prifti
Renalda Viso

renalda.viso@skynet.al

+355 697074013

PSE NE

PSE DUHET TË ZGJIDHNI SKY NET ALBANIA

FAST TRANSPORT
Ne jemi gjithnjë pranë jush
Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
FAST FIND
Eksperiencë
Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
SAFE & SECURE
Besueshmëri
Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
TIMELY DELIVERY
Shpejtësi dhe cilësi
Shpejtësia, saktësia dhe cilësia e shërbimeve tona do të jenë një vlerë e shtuar në biznesin tuaj.

JENI KONFUZ SE KUSH JU PËRSHTATET JUVE MË SHUMË?

SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

LIDHJET E SHPEJTA