RRETH NESH

TRANSPORT I SHPEJTË DHE ZGJIDHJE FLEKSIBËL

Gadishmëria për angazhim personal, mentaliteti konkurrues si dhe partneriteti aktiv janë bazat kryesore të shërbimeve tona. Çdo punonjës i kompanisë sonë ndan të njëjtat vlera dhe është i gatshëm t'ju ndihmojë në çdo kohë.
staf-aboutus
SKUADRA JONË PROFESIONALE JU GARANTON SE DO JENI TË KËNAQUR MAKSIMALISHT ME SHËRBIMIN E OFRUAR.
+
Klientë
+
Dërgesa të kryera
+
Milion Euro Të Ardhura

SHIKONI VIDEON

PSE NE

PSE DUHET TË ZGJIDHNI SKY NET ALBANIA

FAST TRANSPORT
Ne jemi gjithnjë pranë jush
Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
FAST FIND
Eksperiencë
Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
SAFE & SECURE
Besueshmëri
Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
TIMELY DELIVERY
Shpejtësi dhe cilësi
Shpejtësia, saktësia dhe cilësia e shërbimeve tona do të jenë një vlerë e shtuar në biznesin tuaj.
img-6
MËSONI RRETH HISTORISË SONË

HISTORIA E KOMPANISË

2007

Ne Nëntor të vitit 2007

Sky Net Logistics u krijua nga shkrimi i dy kompanive: Sky Net Express Albania dhe ACE, të cilat kanë qenë në treg që në vitin 2003.
img-8
img-9

Në Nëntor të Vitit 2017

Sky Net Logistics hapi zyrën e parë në Kosovë e cila nisi të ofrojë shërbime të plota të dërgimit të ngarkesave Tokësore, Ajrore dhe Detare.

2017

2020

Në Mars të Vitit 2020

Ne hapëm zyrën tonë kryesore në qendër të Tiranës. Zyrat e tjera e kanë vendndodhjen në Vorë, Aeroportin e Rinasit dhe Portin e Durrësit. Ne gjithashtu zotërojmë zyra me qëllim shërbimin postar në qytetet më të mëdha të Shqipërisë. Sot, Sky Net Logistics ofron shërbimin postar, transport dhe shërbime doganore.
img-10

SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

LIDHJET E SHPEJTA