SHËRBIMET DOGANORE

  • DSC2895.jpg

Per Sky Net Logistic, shërbimet doganore janë shumë të rëndësishme duke qenë se Shqipëria nuk është ende pjesë e Bashkimit Europian. Stafi ynë i trajnuar dhe me eksperiencë të gjatë, është i gatshëm të ofrojë një shërbim i cili nis nga marrja e ngarkesës deri tek dorëzimi final i saj.

Lista e Agjentëve Doganorë

  • Regjime Doganore dhe Ekonomike
  • Dokumentacioni Tregtar dhe për Transportin
  • Ligjet Doganore dhe Rregullorja e Konsulencës
Dora Prifti
Arber Abrazhda

tirana@skynet.al

+355 686045858

PSE NE

PSE DUHET TË ZGJIDHNI SKY NET ALBANIA

FAST TRANSPORT
Ne jemi gjithnjë pranë jush
Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
FAST FIND
Eksperiencë
Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
SAFE & SECURE
Besueshmëri
Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
TIMELY DELIVERY
Shpejtësi dhe cilësi
Shpejtësia, saktësia dhe cilësia e shërbimeve tona do të jenë një vlerë e shtuar në biznesin tuaj.

JENI KONFUZ SE KUSH JU PËRSHTATET JUVE MË SHUMË?

SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

LIDHJET E SHPEJTA