TRANSPORTI DETAR

  • full-img-2

Me anë të shërbimit tonë LCL, ne ofrojmë kapacitet të sigurt, nisje të rregullta dhe shumë mundësi zgjedhje sa i përket destinacioneve- qofshin këto destinacione interkontinentale ose rrugë të shkurtra. Kontenierët LCL janë të koordinuar me një kujdes të veçantë dhe arrijnë destinacione mbarë botërore të paktën një herë në javë. Kujdesi për ngarkesat bëhet nga transportues dhe programe të besueshme duke u siguruar që ngarkesa të aprovohet dhe monitorohet siç duhet. Me anë të shërbimit tonë profesional të paketimit dhe konsolidimit, ngarkesa është e sigurt, efiçente në kosto dhe kohë në çdo hap të zinxhirit të këtij procesi.


Shërbimi FCL ofrohet nga ne derë-më-derë dhe port-më-port. Ne i koordinojmë kontenierët tanë në një mënyrë që të përshtaten sa më mirë me oraret tuaja dhe vendndodhje të ndryshme në mënyrë që të mundësojmë një transportin më të mirë në bazë të çdo kërkese. Destinacioni nuk ka rëndësi, në jemi të gatshëm të dërgojmë ngarkesat tuaja në çdo kohë dhe brenda buxhetit- duke kaluar kufinjtë kontinentalë rreth e qark botës. Kontenierët tanë që mund të hapen në pjesën e sipërme dhe fundore janë vijnë në ndihmë gjatë menaxhimit të situatave ku gjendet nevoja e pajisjeve të veçanta. Këtu përfshihen kontenierët e hapur nga prapa, sipër, kontenierë të thatë, me temperaturë të kontrolluar dhe të mbajtur në temperatura afër ngrirjes.

SHËRBIMET TONA PËRFSHIJNË:

  • Import-Eksport
  • Transportim me kontenierë FCL/LCL
  • Dërgesa nga derë-më-derë
  • Ndërmjetësimi doganor
Dora Prifti
Erion Çomo

erion.como@skynet.al

+355 694046547

PSE NE

PSE DUHET TË ZGJIDHNI SKY NET ALBANIA

FAST TRANSPORT
Ne jemi gjithnjë pranë jush
Ne gjendemi gjithnjë pranë jush duke plotësuar çdo kërkesë për dërgim mallrash, shërbime ndërmjetësimi dhe logjistike në çdo kohë.
FAST FIND
Eksperiencë
Profesionalizmi ynë, eksperienca dhe dedikimi që shfaqim në punë garantojnë se ju do të gjeni zgjidhjen më të mirë në përshtatje me nevojat tuaja.
SAFE & SECURE
Besueshmëri
Komunikimi i vazhdueshëm dhe transparenca janë shumë të rëndësishme, duke qenë se vendosin themelet për partneritetin dhe besimin afatgjatë për bashkëpunim të dyanshëm.
TIMELY DELIVERY
Shpejtësi dhe cilësi
Shpejtësia, saktësia dhe cilësia e shërbimeve tona do të jenë një vlerë e shtuar në biznesin tuaj.

FJENI KONFUZ SE KUSH JU PËRSHTATET JUVE MË SHUMË?

SkyNet Worldwide Express mund të sigurojë kohën më të shpejtë të tranzitit së bashku me çmimet më të mira të disponueshme në industri, duke e bërë kështu atë kompaninë më të zgjedhur për të gjitha dërgesat tuaja në botë. Ne ofrojmë zgjidhje efikase dhe të besueshme për secilin prej partnerëve tanë.

LIDHJET E SHPEJTA